Nagyon őszintén fogok írni.

Sajnálom Marát. És nem a saját hibája. Ha úgy tetszik, egész élete alatt csak a tökéletest kereste, és félig-meddig megtalálta Orlandóban - aztán elvesztette. Azóta kereste a jelzőt Batty-ben, Doggey-ben, Willykében, de nem találta meg. De Wentworth-ot tényleg hiányolom. Olyan jó kapcsolatuk volt. Igazából meglepődtem az interjún, miszerint Willyke azt állítja, hogy Mara hibájából történt a szakítás - csakis a munkamániája és a "fejbenbeli" szakítások miatt. Mara tagad - nem tudom, kinek higgyek.

John viszont a LEGJOBB választás volt: megbízható, jóképű, okos és nagyon szerelmes! Úgy érzem, Mara és köztem van egy láthatatlan mérleg, ami sosem tud egyenesbe lendülni. Vagy az ő magánélete van a szakadékban, vagy az enyém. Őszintén, jelenleg a mérleg jó helyen van.

Viszont az én felemre hajlott le legutóbb, mindez csak R. Sullins miatt. Borzalmasan vonzó, és minden rosszba belevisz. Már csak egy nap közeleg, amikor ki kell bírjam az iránta érzett érzelmeket. H-nek nem lehet igaza, hogy a sok pillanat, évődés Sullins javára instabillá tette a kapcsolatunkat. Nem! Pontosan tudom, kit szeretek.

A lényeg, hogy most nyugi van. Mindenki boldog - kivéve szegény bátyámat, Johnt. Még mindig nem heverte ki, hogy Sara elment. Elvitte a gyerekeit is. :( Bárcsak minden olyan lenne, mint egy hónapja volt. Mindenki szerelmes volt - mondjuk most is -, mindenki bízott mindenkiben, és minden olyan szentimentális volt. Esténként mondjuk most is így van.

Amúgy két buli is közeleg: a BLEUCK 2 éves lesz, plusz szombaton akkora bulit tartunk, hogy ki fog dőlni a diszkó a helyéből. 1 éves házassági évforduló: H meg az én javamra. <3 Luv, luv, luv. Azért kicsit That's Weird! Nem tűnt egy évnek. No persze, sok mindent elfelejtenék, ami az elmúlt 1 évben történt. Annabeth meg a lagzi kivételével.

Na jó, most mennem kell, Eric-ék átjöttek. Igen, - férfi létükre - babázunk! :) Ja, meg értelmetlenül értelmetlen helyszínelős sztorikat mesélünk el. A legjobb, amikor egy fickó búvárkodni ment egy tűz által sújtott területre, és mikor jött a repülő - ami vizet permetezett -, kihalászták a tóból a fickót, és vele vizezték le a területet. Persze meghalt. Értelmetlen. Megmondtam.

Majd még jövök. Legyetek boldogok! /meg szerelmesek/ :) :) :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása